joi, 7 octombrie 2010

Baby, baby, baby.....WHAT?

OMG ! WTF? BIEBER

Chiar acum cateva zile am scris despre Bieber si acum se pare ca TREBUIE sa scriu din nou! De data asta nu s-a sarutat "undercover", a fost (a)saltat de o gramada de................POLITISTI!
Se pare ca Teen Pop Sensation, pustiul arhi-cunoscut si arhi-batut in cap ( la propriu) nu este cine pretinde el ca este.

Stiti parul lui superb, matasos, frizura castron, fatza lui perfecta? Ei bine sunt mai fake decat nasul lui Michael Jackson, pentru ca sunt de plastic. Nu, nu si-a facut numeroase operatii estetice , ca Madonna, Megan Fox et comp. . Fiti pe faza, tineti-va bine de scaun.....

JUSTIN BIEBER ESTE UN MOSULICA DE 51 DE ANI, CE SE PARE CA E SI PUTIN PEDOFIL, CARE S-A FOLOSIT DE IMAGINEA UNUI ADOLESCENT DE 16 ( parca atatia ani are) CA SA FIE CU FETE CU MULT MAI MICI DECAT EL!

Huh, LOL, cine ar fi crezut? Toate astea zice-se ca ar fi iesit la iveala atunci cand, la un concert, masca lui a inceput sa i se desprinda de pe fatza.Michael Cote, pe numele lui adevarat, a fost arestat de politie in urma cu 3 zile, si ca sa fie totul desavarsit, a angajat o "dama de companie" dependenta de droguri sa pozeze langa el ca fiind mama lui.

De asemena, in video pe care-l aveti mai jos, o doamna cica a analizat versurile cantecelor lui, majoritatea vorbind despre "momente intime' si "iubire neimplinita". Now this is weird.

Desi mi-e putin greu sa inghit chestia asta, chiar daca nu sunt fan Bieber. Ori video-ul este made-up, uri tipul ala a stiut cum sa-si faca treaba aproape perfect. Problema e ca mosu' seamana f. bine cu Bieber, sunt de aceeasi inaltime si seamana la voce ( asta se poate truca cu usurinta). Ceva dubios este insa canalul de televiziune care difuzeaza materialul video. Hai sa fim seriosi.... ONION news? Iar daca ne uitam putin mai atent la poza de la min 1. 22 se vede ca poate fi trucata cu usurinta. N-oi fi eu specialista in IT dar dupa cate fotografii lucrate in Photoshop am vazut, pentru ceva de genul asta nu trebuie sa fi geniu.

Whatever, eu nu am nicio parere in legatura cu asta, pentru ca personal nu ma intereseaza. Va jur ca niciodata nu am avut nici macar una din melodiile lui in niciunul dintre playlist-urile mele EVER, iar singurul lucru care mi-a placut la el era parul. Dupa cata valva creeaza Bieber in aproape fiecare zi, nu e de mirare ca se tot gasesc oameni ce vor sa-l discrediteze. Mi-e mila insa de Kim Kardashian, Rihanna si Katy Perry ( care l-au pupacit la VMA 2010) si de restul iubitelor pe care le-a avut.

Aveti mai jos videoclipul incriminator. Ei, ce ziceti? Justin Bieber va implini anul viitor 17 sau 52 de ani?

Later Edit : In defavoarea lui Biberon, Onion News chiar exista, nu sunt inventate. Au si site!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu